Ons bedrijf • Meer info

Aan de laagst mogelijke prijs, aan zo veel mogelijk mensen een zo goed mogelijk product aanbieden.

Wij, bij de Looise doe-het-zelf, beschikken over goede kwalitatieve producten en dit is dan ook meteen de basis van onze zaak.

Elk product wat hier de revue passeert, is in alle richtingen gewikt en gewogen op degelijkheid, kwaliteit en uiteraard betaalbaarheid. Dat betekent dus met andere woorden, dat we er bij de Looise doe-het-zelf alles aan doen om onze klanten een goed artikel aan te bieden. Elk merk wordt bij ons pas aanvaard, nadat we het onderworpen hebben aan een aantal tests, door ons en door de aankoopgroepering “Prodiy” waar wij deel van uitmaken.

Betekent dit dat enkel bekende merken aan bod komen?

Neen, soms is het alternatief minstens even waardevol. Elk product in onze winkel wordt als heel belangrijk beschouwd. Wij houden eraan om ieders beurs en budget uitermate te respecteren.

Voor iedereen

Het publiek dat bij ons voorbijkomt, getuigt van een grote diversiteit. Zowel de professional, de betere doe-het-zelver als de beginnende klusser komen hier aan bod. Indien u als klant met een prangende vraag worstelt, zullen wij er alles aan doen om u van een degelijk antwoord te dienen.

Een zo laag mogelijke prijs

Klanten denken al eens gemakkelijk, “laten we rechtstreeks bij de groothandel kopen, dat zal zeker goedkoper zijn “. Dat is vaak een foute redenering.  Meestal zijn deze groothandelaars onze leveranciers waar wij aankopen, en zorgen zij ervoor dat ze niet in het vaarwater van hun klanten komen.

Elke dag opnieuw stellen wij alles in het werk om bij elke leverancier een zo laag mogelijke prijs te bekomen. Met de hand op het hart kunnen wij zeggen dat onze klanten bij ons op de eerste plaats komen. Dit is geen holle slagzin, maar een echte en welgemeende uitspraak.

Onze slogan

Met onze gedachtengang is het dan ook vanzelfsprekend dat deze leuze als slogan bij de Looise doe-het-zelf naar voor wordt geschoven:

Voor service groot of klein, moet je bij de Looise doe-het-zelf zijn !